Antall dager råvarene beholder sin friskhet.

I henhold til sensorisk analyse og mikrobiologiske tester utført av det eksterne senteret CNTA (National Centre for Technology and Food Safety). April 2016. Se nederst på siden for mer informasjon om hvordan testene ble utført.


VitaFresh
Pro-skuff

VitaFresh
Plus-skuff

VitaFresh
hylle

Konvensjonell
grønnsaksskuff/
hylle ved 4 °C
Salat 19 12 9 4
Spinat 15 11 7 5
Brokkoli 46 29 20 5
Gulrøtter 74 59 19 10-40
Sopp 20 18 9 2-3
Jordbær 14 12 10 1-2
Bringebær 14 14 12 2
Kirsebær 13 13 11 6
Druer 55 40 22 3-5
Laksefilet 7** 6** 6*** 1-2
Biff 5** 6** 5*** 1-3

**Innstilt på 0°C for fisk og kjøtt
***Innstilt på 1-2,1 °C for fisk og kjøtt

Sensorisk analyse er en vitenskapelig metode som måler, analysere og tolker reaksjoner og egenskaper hos maten som de oppfattes av våre sanser.

For hver dag som forsøket pågikk ble farge, tekstur og lukt bedømt, i henhold til en Quality Index metode. (Q.I). Tekniske sensorer registrerte temperatur og fuktighet, men kvaliteten på råvarene ble bedømt av et panel bestående av syv godt erfarne forskere fra det eksterne senteret CNTA. Legg merke til at de ulike råvarene fortsatt var spiselige etter at testpanelet bedømte at de hadde mistet sin "friskhet."

Tilbake til VitaFresh

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!