En italiensk delikatesse fra Puglia.

4 porsjoner

400 g orecchiette-pasta
200 g basilikum
2 ss sitronjuice
1 hvitløksfedd
60 g pinjekjerner
50 g parmesan + litt ekstra til servering
1 dl olivenolje
1 moden avokado
Salt
Svart pepper

Tilberedningstid

Forberedelser: 12 min
Tilberedning: 10 min

  • Kok opp vann og salt i en stor kasserolle, og kok pastaen al dente i henhold til anvisningene på pakken. Behold ca. 1 dl pastavann når pastaen er ferdig kokt.
  • Skyll basilikumen og tørk den gjerne i en salatslynge.
  • Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne til de blir gylne.
  • Legg pinjekjernene sammen med de andre pestoingrediensene i en mikser og bland godt sammen.
  • Legg den varme pastaen i en forvarmet skål, og bland i avokadopestoen og litt av pastavannet. Server med nymalt svart pepper og litt revet parmesanost.
Hvit silhuett av et brukerikon med et plusstegn, ledsaget av teksten «MyBosch» under, som indikerer at det er opprettet en brukerkonto.
MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Logo for Bosch Home Appliances Service, med fet, hvit tekst på svart bakgrunn.
Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

Hvitt skjoldikon med en hake og et merke, ledsaget av teksten «Experience Bosch» under.
Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Et hvitt kartnålikon over teksten «Find a Dealer» i et rent, moderne design på en svart bakgrunn.
Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!