En italiensk delikatesse fra Puglia.

4 porsjoner

400 g orecchiette-pasta
200 g basilikum
2 ss sitronjuice
1 hvitløksfedd
60 g pinjekjerner
50 g parmesan + litt ekstra til servering
1 dl olivenolje
1 moden avokado
Salt
Svart pepper

Tilberedningstid

Forberedelser: 12 min
Tilberedning: 10 min

  • Kok opp vann og salt i en stor kasserolle, og kok pastaen al dente i henhold til anvisningene på pakken. Behold ca. 1 dl pastavann når pastaen er ferdig kokt.
  • Skyll basilikumen og tørk den gjerne i en salatslynge.
  • Rist pinjekjernene i en tørr teflonpanne til de blir gylne.
  • Legg pinjekjernene sammen med de andre pestoingrediensene i en mikser og bland godt sammen.
  • Legg den varme pastaen i en forvarmet skål, og bland i avokadopestoen og litt av pastavannet. Server med nymalt svart pepper og litt revet parmesanost.
MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!