En søt fristelse.

Ingredienser til dessert, 4 personer

4 epler
200 g fryste kirsebær
3 ss sukker
1 ts kanel
1 ts sitronsaft
16 cannellonirør
1 ts smør til bakeformen
5 dl fløte
1 vaniljestang
1 helt egg + 2 eggeplommer
2 ts sukker
2 ts crème fraiche
50 g mandelflak
30 g pistasjnøtter
Melis

Slik gjør du:

Forberedelsestid: 25 min
Tilberedningstid: 30 min

Forvarm ovnen til 180 °C (varmluft).
Vask eplene, skjær dem i små terninger og hakk kirsebærene grovt.
Bland frukt og bær med sukker, kanel og sitron. Fyll pastarørene med blandingen.
Legg rørene ved siden av hverandre i en smurt form.
Bland fløten med vaniljefrøene fra vaniljestangen, eggene og sukkeret og hell over cannellonien.
Rør crème fraichen til den er glatt, og bre det over cannellonien.
Stek i 30 minutter i ovnen.
Rist mandler og pistasjnøtter i en teflonpanne, og strø dem over cannellonien sammen med melis. Server med en gang.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+49 89 4590-3641

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!