Oppskrift.
- Parmesanchips:
Finriv parmesan eller annen hard, lagret ost og fordel som små sirkler på bakepapirkledt stekebrett. Stek ved 190 ℃ varmluft til de er svakt gylne, ca 10 minutter. Kan legges over eks en kjevle eller flaske mens fortsatt varme for å stivne i en buet fasong. Beregne ca. 10 gram per chips.
- Sprøstekt spekeskinke:
Dekk et stekebrett med bakepapir og legg utover tyntskårne spekeskinkeskiver, men uten at de overlapper hverandre. Legg bakepapir også på toppen skivene før et stekebrett legges oppå. Stek ved 170 ℃ varmluft i ca 25-35 minutter til skivene har mørknet noe i farge og ser forholdsvis tørre ut. Tid kan variere med tykkelsen på skivene, sjekk etter korteste nevnte tid. Skivene blir helt sprø nå de blir kalde (om ikke, stek noen minutter til, da behøves ikke bakepapir og brett på toppen).