Lys opp vintermørket med gode chips av frukt og grønt.
Benytt deg av sesongens beste råvarer og lag enkel vintersnacks - chips. Ved hjelp av en god varmluftsovn kan du enkelt gjøre om epler, rotgrønnsaker og grønnkål til deilige sprø chips. Gode å spise som de er, som en tilbehør til maten eller hvorfor ikke som topping?
Sprø eplechips.
Eplechips er et godt og sprøtt mellommåltid – men også perfekt som et sprøtt element på en dessert. Bruk som garnityr til karamellpudding, kremdesserter og alt av is og sorbèt.
1 eple gi ca. 1 stekebrett med eplechips.
Nydelige gylne gulrotchips
Sunn snacks, gjerne servert med en kesam- eller tahinidip. Eller som topping på salater og middagsretter. Ca. 150 gram gulrot gir 1 stekebrett med gulrotchips.
Røde og sprø rødbetchips.
En fargesterk kontrast og topping, proppfull av gode næringsstoffer. Bruk gjerne som sprø topping over en salat med ovnsbakte beter og varm chèvre. Deilig, crunchy topping til en risotto med bakte rotfrukter!
Sprøstekt grønnkål.
Sunn og god snacks. Grønnkål regnes som «superfood» pga. høyt innhold av fiber, vitaminer og mineraler. Passer til alt!